Followers

Monday, December 16, 2013

update pukal tempahan glass jar

Salam Semua,

Lama x update blog, update2 je.. ada pengumuman
lurvering doorgift akan mula berhenti beroperasi untuk order glass jar bg tahun hadapan mulai 1/1/2014 sehingga diberitahu. jadi kalau ada yang berminat nk order glass jar rm 1 promosi masih dibuka.
jadi boleh pm/email lurvering@gmail.com atau whatapps 0176929840

kita tengok gambar tempahan dari customer yang sebelum ni ya.. byk gambar yang lama2..



























jadi berminat boleh hubungi : 

Tel/ Whatapps : 017-6929840
EMAIL : 
lurvering@gmail.com

FACEBOOK : lurvering doorgift

Monday, September 23, 2013

PENTING !

salam semua,

Hp lurvering hilang jadi semua data dalam hp sudah tiada serta semua no hp sudah hilang,
jadi minta customer semua yang sudah order atau berminat nk order boleh hubungi lurvering kembali,
kerjasama semua amatlah dihargai,

promosi jar RM 1 ada lagi seminggu, jadi cpt2 ya..


Tel/ Whatapps : 017-6929840 ( masih guna no lama )

FACEBOOK : lurvering doorgift


Tuesday, September 10, 2013

Berita Baik : Promosi RM 1 Kini Kembali


untuk post terbaru sila scroll ke bawah

Salam semua,

Apa khabar diharap semua sihat - sihat belaka..
promosi Rm 1 kembali dibuka untuk majlis bulan 10 hingga bulan 12. tapi kalau yang tahun depan nak order pun boleh juga..

Promosi kali ini masih sama juga Rm 1 anda dapat jar ( code D) + sticker + ribbon cuma kali ini promo cuma untuk jar code D sahaja.

jar code : D
Saiz jar : panjang 8.5 cm X lebar 6.5cm X ukur lilit 21.5cm
Promosi bermula dari hari ini 10/9/2013 hingga 30/9/2013.

Untuk sample design boleh tgk dalam link ni ya. warna boleh ubah ikut tema warna http://lurvering.blogspot.com/p/sample-sticker-tq-tag.html

Jika berminat boleh :-

Monday, July 22, 2013

Tempahan Pelanggan : update pukal promosi jar Rm 1

salam semua,

Apa kabar semua diharap sihat-sihat hendaknya..owh sebelum terlupa lurvering ingin mengucapkan selamat berpuasa diam xdiam sudah 13 hari kita berpuasa. diharap puasa kita sama2 diberkati hendaknya..

Maaf sekarang lama sangat sudah xupdate blog, sibuk sangat dan jadual kerja sudah bertukar(kerja shif dari normal hour) kelang kabut jadinya nak atur kerja.. maaf sekali lagi kepada yang masih belum terima design untuk sticker dalam masa terdekat ni akan diupdate..pada yang dah lama sangat tunggu tu minta update lurvering ya..dan maaf sekali lagi.

Ok sebelum terlupa lurvering nak bagi tahu sepanjang bulan ramadhan dan syawal ni tiada penghantaran atau pick up akan dibuat pada hari weekend (sabtu dan ahad) pick up atau penghantaran akan dibuat pada hari weekdays ( isnin hingga jumaat) sahaja untuk masa dia boleh hubungi lurvering untuk lebih lanjut ya. harap maklum

Kembali pada tajuk update pukal untuk tempahan jar promosi rm 1 yang lalu ( majlis bulan 1 & 2)..tgk gambar ya kalau berminat boleh email lurvering@gmail.com tapi harga dah xpromosi lagi ya...promosi akan datang xtau bila lagi..
















L.U.R.V.E.R.I.N.G