Followers

Tuesday, November 27, 2012

promosi tamat : 3 hari lagi !!

salam semua,

apa kabar, diharap baik2 hendaknya...lurvering sekarang seperti biasa sibuk sgt siapkan order untuk tahun 2012.. jadi yg masih menunggu tu harap bersabar ya...dan yang sudah dapat order terima kasih sebab sudi order dengan kami..
lagi 3 hari je promosi dah nak tamat..dan lagi 3 hari je lagi lurvering akan terima tempahan untuk glass jar semua jenis dan bentuk...tapi kalau ada yang nk order jar sahaja masih boleh pm/email kami cuma kalau nk tempah yg siap semua sekali dengan sticker dan ribbon sudah tiada lagi.. harap maklum ya...

jadi lepas  ni kalau ada yang berminat nk order dengan lurvering masih boleh lagi..tapi lurvering cuma mengambil order untuk bunga telur, bunga tangan, doorgift (bukan glass jar), sticker, tq tag dan craf yang customer request..lepas ni akan ada produk2 yang baru yang akak kami upload dari masa ke semasa...
ok jadi apa tunggu lagi untuk yang berminta dengan promosi glass jar rm 1 complete jar+ribbon+sticker gunakan 3 hari yang berharga email kami dan buat booking..

ops lupa pula yang sudah order tapi masih belum buat booking lagi cpt2 ya..

L.U.R.V.E.R.I.N.G

TEL : 017-6929840
EMAIL :
lurvering@gmail.com

FACEBOOK : lurvering doorgift

2 comments:

FARA RAZA LEE said...

minimum berapa boleh tempah ye..?

lurvering said...

min order 60pcs