Followers

Tuesday, September 6, 2011

new glass jar in lurvering

salam,

kali ini lurvering ingin berkongsi glass jar terbaru di lurvering. contoh bentuk sticker dan jenis penutup, untuk glass jar jenis common jar 240ml.

CODE : hex 190ml

CODE : round jar
 
CODE: square jar H

contoh sticker dan tq tag


promosi glass jar 240ml ini masih ada lagi. boleh pilih contoh sticker dalam blog lurvering, dan jenis penutup spt dibawah.
 


L.O.V.E.R.I.N.G

TEL : 017-6929840
EMAIL :
lurvering@gmail.com

YM : my_dlove
FACEBOOK : iena_zainal@yahoo.com

9 comments:

Fariza said...

alaaa. ni lg cantik. ehehehe. comelnya jar.

Lurvering said...

hehe..xpe yg fariza punye hr tu pun comel juga.

faten falina said...

salam,

untuk code: round jar "G" tu xde promotion rm1 ke?

kalau beli 500pcs plus postage ke kedah jadi berapa ye?

dulu ingat boleh ke KL untuk self pick up tapi sekarang dah busy dengan keje. harap akak boleh bg idea.

tqvm.

Lurvering said...

salam,
untuk yang jar G tu buat masa ni xde lagi promosi.
akak xbuat postage untuk glass jar ni.. takut pecah. tapi kalau kuantiti kurang dari 50pcs. masih boleh dipertimbangkan lagi.

~~Miss iLa~~ said...

hai.. ;)sy laila..
yg stiker 2.0frame tu brape ye tq..;)
email kat nur_ell89@yahoo.com.my
tq..;)

Lurvering said...

miss ila- check email ye sy dah email..tqsm

elly... said...

hye...sy elly....bleh bg quotation utk jar n sticker tu brape?... bleh email norsuhaily_nordin@yahoo.com

Asfiza said...

salam akak..

nk tnya..akak ada jual jar sahaja x?
sy nak 20pcs utk code HEX190ML..

Anonymous said...

assalamualaikum..
saya nak tnye harga utk round jar (G) tu untuk 50 pcs. masih ada stok?
leh emailkan harga.. habsyah33_fppum@yahoo.com. majlis lagi 19 hari. self pick up