Followers

Wednesday, September 21, 2011

tempahan kembali dibuka.

salam,

ramai pelanggan yang email lurvering bertanyakan untuk tempah doorgift, promosi baru bila start, nape order dah close. jadi lurvering telah membuka kembali tempahan untuk december 2011 seperti biasa. tempahan untuk bulan januari 2012 sudah penuh dan masih ditutup. bagi pelanggan dan bakal pelanggan yang ingin mendapatkan harga promosi, boleh booking slot terlebih dahulu walau majlis tahun 2012.

berita baik untuk pelanggan, lurvering ingin buat promosi baru. Hexsagon jar 190ml + sticker (contoh sticker yang ada dalam blog sahaja) berharga rm 1.50 sahaja. promosi sehingga 15 october 2011 sahaja.

 
 
L.O.V.E.R.I.N.G

TEL : 017-6929840
EMAIL :
lurvering@gmail.com

YM : my_dlove
FACEBOOK : iena_zainal@yahoo.com

4 comments:

~~Miss iLa~~ said...

salam..eh, dah bukk balik ye???;) nak tanye kalau nk print stiker tok jar mcm kina n fariza tu berape ye?? ade x bentuk lain??? laila nak dlm 150++ pcs je.. tq..;)

nia said...

hye :) kalau without sticker berapa price. - neyanaquiah@yahoo.com

Lurvering said...

miss ila- buat masa ni cuma ada design yg mcm fariza dan sakina punya je dulu.. harga rm 0.30/pcs

Lurvering said...

nia- check email ya..